duminică, 20 mai 2012

Armonie



                 Daca chitara aceea ar fi viata...Ar sfarsi sfasiata sau... !?
Facem cu totii parte din aceeasi existenta, daca cinci oameni, zece maini, pot canta in modul acesta atat de inlatator o piesa la una si aceeasi chitara, noi oamenii de ce n-am putem trai, in aceasta infinit de cuprinzatoare existenta, armonios unii cu altii?
                Pe ei, cei care canta, ii tine uniti una si aceeasi simtire probabil, iubirea pentru muzica. Pe noi ce ne-ar putea tine uniti, daca nu Iubirea insasi?
                Sa Crezi.

3 comentarii:

  1. Credem,intalnim,....pierdem....dar in sufletul nostru `pastram`in cutiuta cu lucruri frumoase ,care ne mangaie sufletul.....si totusi avem nevoie de iubire....sa daruim.....dar oare ....cine? unde este cel ce are nevoie???sau....suntem tematori?...si va veni ziua cand vom spune unul celulilalt.....poi de ce nu mi`ai zis...daca`i stii cat de mult am asteptat......Deci....sa iubim pur si simplu.....si sa nu ne temem s`o spunem:)

    O imbratisre invaluita cu`n zambet plin de culori pentru tine:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ante Scriptum: de ce tematoare!? Iubirea iti este scut, oriunde-ai fi, orice ai face.

      "Cel ce are nevoie" sunt eu, tu, el - NOI indivizibilul NOI=UNU! Noi toti avem "nevoie" sa ne daruim unii altora iubire, apreciere, mnagaiere, caldura, zambet, sprijin. Avem un "tel" comun, :), sa re-dam lumii asteia stralucirea...care ne-a pierit din ochi fiecaruia dintre noi. Pai sigur ca putem iubi si in tacere, da-i ca si cum iubesti un copil in somn, niciodata nu se va bucura deplin de tandretea si iubirea ta. Sau putem iubi cu inima larg dechisa, in marturisire deplina si curata, fara teama de a fi respinsi si doar cu dorinta de a (ne) "vindeca".
      Imbratisare si tie, intru armonizarea tuturor culorilor tale, :), Floare draga.

      Ștergere

Aripi, cuvintelor tale, aici..