vineri, 27 aprilie 2012

Pamantean, de rand



            Nimic nu mi se pare mai frumos si mai inaltator in om decat omenescul lui.
            Cu cat omul este mai luminos, cu atat umbra lui devine mai mare. Ma intreb, ce iubesc mai mult in tine!? Lumina ta care ma incalzeste dar uneori ma orbeste, sau umbrat ta, caci pe masura ce inaintez in hatisul acela si tai din el, simt cum te doare mai tare!? Iti iubesc omule mai mult durerea, ea are nevoie mai mare de iubirea mea!
            Ce mangaie mama mai des, crestetul copilului bine crescut si cuminte, sau genunchii si gleznele julite si sangerii ale copilului neascultator!?
            Cu cat te iubesc omule din  mine mai mult, cu atat patrund mai in adancul tau si te luminezi. 
Pentru ca omul inca nu a invata altfel sa se curete decat prin durere, fac cu tine legamant intru Iubire, pe nemurire, pentru cautarea Adevarului! Eu, pamantean de rad si cu Tine, oricat de adanc in noi am ciopli, unul in altul sau fiecare in sine, nu are importanta, doar una suntem.

5 comentarii:

  1. Mama isi iubeste in egala masura copiii :) Caci ea stie ca ei sunt parte din ea, sunt intreg :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neindoilnic asa este, Lotusull bun. In text vorbeam de ce mangaie o mama mai des!? O mama se preocupa de ranile copilului ranit, parerea mea trasa din experienta si validata de simtire.
      Duminica clada si seninsa, numai buna de plimbat la aer, :).

      Ștergere
    2. Da, da, am inteles, doar ma jucam putin printre cuvinte. Pofta de joaca e din cauza de timp senin si liniste interioara, cred :)
      Si tie sa-ti fie cu voie buna si zambet :)

      Ștergere
    3. Ma fericeste joaca ta! Asa sa mai faci, :).
      Multumesc, asa a fost si-a mai fost si cu Mare si cu soare mult, :).

      Ștergere
  2. "fac cu tine legamant intru Iubire, pe nemurire, pentru cautarea Adevarului! Eu, pamantean de rad si cu Tine, oricat de adanc in noi am ciopli, unul in altul sau fiecare in sine, nu are importanta, doar una suntem." - scrisoare sinelui, :)
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere

Aripi, cuvintelor tale, aici..