Gand

Axioma: Intentia precede gandul precum Gandul precede cuvantul iar Cuvantul este deja fapta deci Actiune.

De vreme ce ai ajuns aici inseamna ca iti doresti sa-mi citesti gandurile, te rog doar tine cont de faptul ca desi Gandul meu e de undeva de mai sus decat mine eu fiinta il mijlocesc, deci gandul meu va fi asemeni mie. Fii ingaduitor, citeste totul cu ochii inimii tale de cautator al luminii din el insusi si intrebator, asemeni mie. Nu exista adevaruri absolute, exista insa adevarul ultim al fiecaruia dintre noi. Dupa acela bajbai inca, pe acela imi doresc sa-l aflu.
Multumesc!

13.10.2012: Am banuiala ca intrezaresc acest Adevar insa pentru ca nu stiu sa-i dau un nume am sa-i spun Infinit, iar revelatiei traite de mine in legatura cu acesta am sa-i conturez o definiri in cuvinte (fara a avea pretentia ca e macar justa ori clara) astfel: sunt fiinta Infinita manifestandu-se Acum intr-o conditie (aparent) finita. Dar SUNT infinita, am experimentat crampee din fiecare stare care-mi marturiseste infinitatea, omnipotenta, omniscienta, omniprezenta, stiu, simt! Si-mi mai trebuie doar un pas, pasul acela pe care nu reusesc inca sa-l fac, caruia-i pun frana cu necredinta "cum pot fi infinita!?"
Desi stiu atat de bine ca sunt...

6.09.2012: Energia gandurilor este mai mare decat energia radiatiilor cosmice, fapt dovedit prin simpla incercare de a le masura pe ambele, iar daca in cazul radiatiilor comsice masuratoarea este posibila, in cazul gandurilor energia acestora nu a putut fi vreodata cuantificata in vreun fel. Pornind de la aceasta premisa putem considera ca energia, frecventa, vibratia gandurilor este una superioara, superioara insasi materiei. Cum niciodata un lucru inferior nu poate avea un produs superior lui, este mai mult decat simplu sa concluzionez asadara ca GANDUL produce materia si nicidecum invers.

6.09.2012: Fiecare dintre noi stie si simte unicitatea fiintei sale. Unii dintre noi o afla si o traiesc dintr-o perspectiva mai putin placuta, aceea a conflictelor cu ceilalti oameni. Este firesc si natural sa fim unici si diferiti, doar intreaga lume este decoamdata o oglinda sparta in mii si miliarde de cioburi, insa nu e la fel de firesc si natural ca diferentele dintre noi sa ne si separe, deoarece toate acele cioburi tind catre unificare. Asadar fa ca atunci cand creezi un conflict si te angrenezi in el sa ai atitudinea dreapta, fata de tine si fata de orice sau oricine altcineva. Nu-ti bloca tie si nici "adeversarului" tau calea spre tine, nu-ti inchide inima si nu te vaduvi de caldura relatiei tale cu oricine sau orice. Fii bland, tolerant si iubitor, in esenta aceasta inseamna ca tocmai tie sa-ti oferi o a doua sansa.

6.09.2012: Nu doar o data am trait certitudinea ca faptul de a fi alatauri de un om la un moment dat nu este o intamplare. Nu doar o data relatiile mele cu oamenii langa care nu intamplarea m-a adus au fost sfasietor de dificile si cu toate acestea nu am incheiat acele relatii. Toate concluziile acestea m-au determinat sa ma intreb "de ce n-am plecat pur si simplu, de ce nu am incheiat-o pentru totdeauna, de ce nu am uitat, de ce inca simt, de ce inca imi pasa. De ce tot ce a fost neplacut a trecut si de ce din si peste toate ramane pentru totdeauna doar iubirea!?". Ca de fiecare data pentru mine nu raspunsul e dificil de formulat ci intrebarea pentru ca de indata ce am avut intrebarea firesc a fost sa-i aflu si raspunsul cautandu-l undeva putin mai sus de intelegerea logica si cerebrala. Pentru ca totdeauna misiunea spirituala pe care ne-am programat-o impreuna a fost mai importanta decat confortul individual. Ceea ce a trebuit noi sa aflam unul de la altul si sa cunoastem unul prin altul spre evolutia noastra si a lumii este mai de pret decat oricate clipe dulci impartasite cu mastile pe fata. Toate involburarile prin care am trecut n-au facut decat sa ne dezbrace si sa ne curete ego-ul, pentru ca mai luminati sa pasim mai departe.

7.09.2012: Este experienta spirituala transfiguratoare, de o intensitate indescriptibila, chiar si faptul aparent banal de a privi cum un gandacel incearca sa escaladeze frunza de toamna care a apus pe o alee.

11.09.2012: Pentru ca sa vezi dreptate in aceasta lume trebuie doar sa stai drept. Pentru a vedea schimarea in aceasta lume trebuie sa fii schimbarea. Pentru a-l simti pe deplin pe Dumnezeu in lume trebuie sa fii constient de bobita aceea de Dumnezeu din tine. Pentru ca sa fii Dumnezeu trebuie sa reusesti sa vezi lumea dreapta si oamenii perfecti, fara sa mai vezi vreo secunda necesitatea schimbarii.

18.09.2012: "Te iubesc" e prea stramt, nu ma incape.

24.09.2012: Ma lovesc de toate colturile mele, nu stiu pe care mai intai sa-l rotunjesc.

24.09.2012: Oamenii, extensii ale proprie mele divinati, aruncarea Sinelui meu in manifestare, ma induioseaza pana la lacrimi.

6.10.2012: Pentru ca asa dupa cum simt Totul este intro dinamica accentuata, aproape palpabila, insasi eu simt astfel, de fapt asta a fost primul semn care m-a ajutat sa inteleg ca...se intampla ceva. Procesul meu de constientizare imi pare ca e si el pe repede inainte, constientizez continuu tiparele dupa care creez, repet, rescriu, gresesc. Cum, de altfel contientizez si lucruri noi, bunaoara intrun din discutiile interminabile cu vocea din interiorul mintii mele am sesizat cum intruna imi repetam "Ramona, tu esti...o seama de roluri sociale, Ramona tie nu-ti place astfel, tu asa nu faci, tu in asa ceva nu crezi. Ramona tu esti..." infinite notiuni despre Ramona cea care traieste in aceasta lume. Deodata am avut sentimentul de...Limita! Wow, m-am speriat putin intrucat e cert, daca eu sunt asa pai sigur-sigur e un anumit fel in care nu sunt, si daca mie imi place un anume ceva intrun alt fel e limpede ca exista "un fel" pe care aprioric il resping, il refuz, il indepartez din experienta mea! Adica nu-mi dau dreptul ca macar sa aflu daca chiar nu-mi place, nu sunt, nu mi se potriveste...Nici macar notional sau ideaticm CONVINGERILE cu care doar mintea opereaza, nu permit de fapt INFORMATIE sa patrunda in universul meu, si astfel imi restictionez singura si inconstienta procesul de CUNOASTERE.
Nu stiu ce s-a intamplat cu mine in momentul in care mi-a devenit atat de clar ca o asez pe Ramona scut intrea Ea-cea dobandita in aceasta viata si EA-infinita manifestare, lacrima de divin, fiindca atunci cand ceva vine cu forta scutul de protectie se opune cu o forta cel putin egala! Iar scutul este Ramona!
Stiu sigur ca prima reactie, dupa constientizarea acestui lucru a fost sa zambesc bland a intelegere insa stiu ca-n dosul acelui suras am ascuns maiastru durerea tuturor loviturilor pe care l-am primit in scut atata timp...forta cu care lovesti intrun perete rigid iti va raspunde cel putin egal cutremurandu-ti fiinta.
De ieri o pun pe (Ramona) intre paranteze, cu atentie si iubire profunda dandu-i astfel voie doar sa se exprime pe sine in fiecare Clipa, fara prejudecati, fara Limite. Atat cat imi permite Vederea sa trec de limta.

11.10.2012: Pe noi doi nu ne desparte decat liniaritatea aceasta absurda a timpului, hai sa curbam spatiul, vrei!? Sa-l incepem si sa-l sfarsim in aerul dintre buzele mele si ale tale, si sa-l spargem apoi intre ele in miliarde de particule divine care nu se mai pot diviza in nimic, sa-l sorbim printr-o singura respiratie, si sa-l trecem in circulatia venelor Universului noastre.

12.10.2012: Exista o anume "inaltime a zborului", pe care am trait-o si careia i-am simtit gustul, determinata poate ca de un anumit nivel de depersonalizare, de castigarea unei anume universalitati si impersonalitati pe care doar sufletul o poate atinge si ti-o poate darui. Asa, printr-acest fel de renuntare la "mine"-le conventional am reusit sa intru subtil in polaritatea altor personalitati si sa le creez o stare de confort si siguranta care le-a adus multa bucurie. Si a permis recunoasterea dintre sufletele noastre! E sentimentul acela de "te cunosc demult, dintr-un alt candva, dintr-o alta lume, te cunosc dintodeauna". S-a produs magia...
Nu reusesc sa ma ating de cineva fara sa-i las macar un semn mic ca acesta e drumul spre casa, ca nu l-a gresit si nici nu-i chiar asa greu. Ca nu exista un anume "acasa" catre care ne indreptam, deci ne ramane doar Drumul sau Zborul, oricum l-am numi nu conteaza. Continua, deci...

12.10.2012: Cand te pride "vartejul"si simti vria aceea nebuna nebuna...fa un pas in spate, largeste perspectiva. Respira profund si tine aerul in piept, deschide ochii larg! Ce crezi ca poti face din acea pozitie!? Nu vei reusi sa schimbi evolutia, daca o nenorocire va fi sa fie, se va intampla Acum!
Alege! Da-i drumul, elibereaz-o, expira profund....
Nu hrani creatia cu energia din frica, totdeauna va avea efecte devastatoare asupra ei. Doar lasa emotia sa fie, lasa clipa sa curga...Din acea secunda de contientizare ai produs deviatia, SCHIMBAREA!

12.10.2012: INFLUENTEAZA MEDIUL DOAR PRIN SIMPLA TA PREZENTA!
Iar eu o fac inconstient de cand ma stiu, mi-a fost atrasa atentia de mai multe ori insa n-am fost gata sa ma asum. Dar acum, acum e altceva, e minunat sa o faci constient, fara intentie! Fara nicio anume intentie definita!
Influneteaza masa, masa tine vibratia jos, oricat de zmeu te-ai inalta tu, sforile se trag de jos, de Masa! Masa are nevoie de tine! La rigoare, si din perspectiva lui Unu TU esti MASA!
Am avut si dilema mentala ca adica cum poti influenta ceva....constient....dar totusi...fara intentie?Si m-am observat, m-am introspectat pana in cele mai adanci abisuri ale psihicului meu si dincolo de el, temandu-ma cumva de umanul din mine si de perfidele uneori, dorinte ale sale egotice si manipulatoare.
Insa nu, am inteles ca o poti face fara intentionalitate, tu doar observi acel mediu, Om ca sa avem un exemplu clar, si-l VEZI nu cu vederea, adica il simti sa zicem, intri in polaritatea lui cum am spus si mai devreme sau...empatizezi, spus asa e mai simplu, intelegem. Empatizeaza, omul "vorbeste" fara vorbe mai mult decat o face cu vorbe!
Si m-am observat in mod implicit si pe mine insami, iar pe mine nu ma intereseaza ceva anume la un om, pe mine ma intereseaza ca Omul acela sa-si gaseasca Libertatea proprie de a se manifesta in orice fel si directie isi doreste el. Iar eu aceea ii dau, acea energie fara nicio intentie, intru in acea energie si-l potentez, il imputernicesc acolo unde are nevoie, eu EMIT si atat, de regula emit Iubirea de om, iar Omul acela ia exact ce are el nevoie si cat are! Energia Masa e esentiala, fii masa si ridic-o!

15.10.2012: Eu sunt Dumnezeu, creator al realitatii mele, tot ceea ce ma inconjoara imi oglindeste manifestarea Sinelui launtric. Bunoara eu sunt oameni care-mi oglindesc "zborul inalt", cerul senin, virbatia simfonica alaturi de care aproape ca uit de natura mea umana...si tot eu mai sunt si oameni oglinzi, oameni eu, fata de care nu mai reusesc de mult sa am disociez, alaturi de care creez si traiesc gheme, noduri, nori, dizarmonie langa dizarmonie...Iata ca fata de tocmai acestia stradania mea se indreapta atent, ei sunt eu si nu mai pot trai altfel. Nu mai pot inchide ochii si sa trec mai departe, nu-nu. Ii privesc atenta, ma-ntreb de ce si de unde, ce-mi reveleaza ei, care indaratnicie mi-o oglindesc, ce fragmentare din mine vestesc...A reusi SA FII (spirit cat mai curat) nu inseamna ca te inalti in zbor....Nuuuu, coboara si zbori! Nu izolat de oameni implinesti menirea ta, ci impreuna cu ei. TU esti ei!.

17.10.2012: Se intampla uneori sa creez presiune, banuiesc eu ca de aici mi se trage si faptul ca o si atrag. A lucra sub presiune, a trai sub presiunea cuiva sau a ceva insa, nu mai e demult un lucru care mie mi se potriveste. Ca astazi totusi nu mi-a fost niciodata mai clar cum sa fac sa...sparg aceasta energie de persuadare, sa o anulez sau sa o dizolv. Nu s-o resping, ceea ce resping mi se intampla adesea sa hranesc, deci sa inmultesc si sa reprimesc ca un bumerang.
Azi, prinsa deplin sub actiune de persuadare nu stiu cum am avut o clipa...cu mine, de limpezire. Cum as arunca privirea piezis inauntru, si-am inteles. Orice ar fi eu sunt eu, ma am pe mine ghid, lumina, sprijin, tot, eu sunt tot. Asadar ramai centrat, oricand, in orice conjunctura, nu te arunca in priferii, nu te risipi, nu te lasa penetrat de mediu, mediul esti tot tu! Ramai in Emanatie, doar FII!

19.01.2013: Stiu ca e elevat si frumos sa adopti ganidrea pozitiva, observ in jurul meu deja multi oameni care o fac si ii apreciez, cu atat mai mult cu cat si eu odata am incercat asa ceva. Si pentru ca stiu ce "gust" are acum stiu ca gandirea pozitiva poate fi doar o faza in cel mai bun caz, daca nu cumva cultivata in tip devine o masca. Deci nu sunt adepta gandirii pozitive!
M-ar ferici de fapt ca noi oamenii sa ne exprimam autentic mereu si mai ales atunci cand ceva ne supara! presupun ca daca ne-ar apuca pe toti deodata sa facem asta pe Pamant ar fi tipm liniar de cateva zile un fel de haos, dar dupa aceea !?
Asadar nu sunt adepta gandirii pozitive, ci a vindecarii interioare prin introspectie, recunoastere, exprimare, acceptare, iertare si iubire. De sine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aripi, cuvintelor tale, aici..